ESAKE BCL

Προμηθέας – Περιστέρι bwin, «Αγώνας Ζωής» στην Πάτρα

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 6:00μ.μ., ο νέος Προμηθέας αποκαλύπτεται στους φιλάθλους του και παράλληλα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός πολύ σημαντικού σκοπού. Σε έναν «Αγώνα Ζωής», η ομάδα της Πάτρας υποδέχεται στο «Δ. Τόφαλος» το Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη, στο πρώτο της εντός έδρας φιλικό με παρουσία κόσμου στην κερκίδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον Οργανισμό Κατάρτισης – Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πρόληψης, σε Θέματα Ασφάλειας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαπολιτιστικά και Υγείας «Safety Project», με σκοπό την αγορά μιας θερμοκοιτίδας, που θα δοθεί ως δωρεά στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.

Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10€ και μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από σήμερα, είτε από το Promitheas Park τις καθημερινές 10:00-18:00 και τα Σάββατα 10:00-14:00, είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ticketmaster.gr.

Στην κατεύθυνση αυτή, πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, αλλά και κατά την διάρκεια αυτής, θα διεξαχθούν μια σειρά από παράλληλες δράσεις, με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, που θα δώσουν μια διαφορετική «νότα» στην εκδήλωση και θα συμβάλλουν από την μεριά τους, στην εκπλήρωση του σκοπού της.

Οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς δεν σταματούν όμως εκεί. Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, θα υπάρχει στο «Δ. Τόφαλος» (στον εξωτερικό χώρο – κεντρική είσοδο) από τις 4:00 μ.μ.ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένες μασκότ, ξυλοπόδαρους, ακροβατικά, χορό, μουσική και facepainting, καθώς ο κόσμος που θα προσέρχεται θα ενημερώνεται από την Εθελοντική Ομάδα του Χάρισε Ζωή, που θα μας καλεί όλους να γίνουμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να χαρίσουμε ελπίδα ζωής σε κάποιον συνάνθρωπό μας!