Stoiximan GBL BCL

Έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Κ.Α. Properties

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ‘Κ.Α. Properties, που θα αποτελέσει έναν ακόμα ισχυρό συμπαίκτη για την ομάδα μας, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Η εταιρεία Κ.Α. Properties στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πάτρα. Το προσωπικό αποτελείται από: εξειδικευμένους τεχνικούς, επόπτες για κάθε έργο, επόπτες ασφαλείας, καθώς και έμπειρο εργατικό δυναμικό με διαφορετικές ικανότητες και με όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, προκειμένου να παραδίδονται αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών, ο εκσυγχρονισμός των μέσων, οι αναγκαίες προσαρμογές στις τεχνολογικές εξελίξεις και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι το πρωταρχικό μέλημα.

Ο κύριος στόχος της είναι να κατασκευάσει έργα για τα οποία όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται σε εταιρείες της, καθώς και οι πελάτες της θα είναι περήφανοι.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με την K.A Properties και είμαστε σίγουροι πως θα μπουν από νωρίς οι στέρεες βάσεις, για μια αμοιβαία, επωφελή και μακροχρόνια συμπόρευση, στον δρόμο προς την κορυφή.