ESAKE BCL

Εισιτήρια Διαρκείας 2023/24: Μαζί και περήφανοι

Season Tickets 2023-2024

Ο Προμηθέας Πάτρας συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας να επιδείξει σπουδαίες επιτυχίες στις εγχώριες, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, έχει επενδύσει στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, με πολλούς αθλητές της Ακαδημίας του να στελεχώνουν πλέον την πρώτη ομάδα, καθώς και τις Εθνικές Ομάδες. Όλα αυτά καλλιεργώντας, πρεσβεύοντας και αναδεικνύοντας ως βασικές αρχές τον σεβασμό στον αντίπαλο, την αγωνιστικότητα, το πάθος και την δημιουργία. Για αυτούς τους λόγους στεκόμαστε περήφανα στο πλευρό του Προμηθέα και προμηθευόμαστε το δικό μας εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023/24! Εξασφαλίζουμε θέση στην κερκίδα του «Δ. Τόφαλος» και στηρίζουμε την ομάδα μας να φτάσει ακόμα πιο ψηλά!

Από σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου, και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι 6 Αυγούστου, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας του Προμηθέα θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους σε νέες μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρυσι. Ακολούθως, από τις 7 Αυγούστου όλες οι θέσεις θα ελευθερωθούν και θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας προς όλους τους ενδιαφερόμενους επιλέγοντας το πακέτο που τους ταιριάζει.

Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00 και Σάββατο 10:00 με 14:00 καθώς και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster όλο το 24ωρο (με επιβάρυνση 3€).

Ως γνωστόν, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), Basketball Champions League αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του. Επιπλέον θα επωφελούνται και με ειδικά προνόμια, όπως εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η ΚΑΕ Προμηθέας θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και την καλεί και τη νέα χρονιά, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο. Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα. Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στα διαζώματα Ο και Τ. Απαραίτητο δικαιολογητικό: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.
*Η έκπτωση ισχύει για παιδιά και εφήβους έως 16 ετών.

Season Tickets 2023-2024 Τιμές

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται πάντα κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες προσφέροντας και φέτος προνομιακές τιμές εισιτηρίων διαρκείας για να βρεθούν όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.
• ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Οι φοιτητές μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.
• ΑΝΕΡΓΟΙ
Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας.
• ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Οι πολύτεκνοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.
• ΑΜΕΑ
Τα ΑΜΕΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ
Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες(εκτός από American Express) έως και 6 άτοκες δόσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
• Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
• Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του Π.Ε.Α.Κ. Τόφαλος, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Ο Προμηθέας Πάτρας διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
• Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών διαρκείας.
• Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας, η οποία θα προχωρήσει στην ακύρωση της απολεσθείσας κάρτας και στην έκδοση νέας.