ESAKE BCL

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ομάδας, της φανέλας και των χορηγών του Προμηθέα για την σεζόν 2022/23

Η «φλόγα» του Προμηθέα, το πάθος για την ομάδα της Πάτρας, όχι μόνο εξακολουθεί να καίει, αλλά δυναμώνει συνεχώς, μεταλαμπαδεύεται στις νέες γενιές και εξαπλώνεται σε όλη την Περιφέρεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προέκυψε από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον υπαίθριο χώρο του «Promitheas Park», κατά την οποία παρουσιάστηκε η ομάδα του Προμηθέα της σεζόν 2022/23, η φανέλα των εγχώριων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, η φανέλα του για το EuroCup και οι χορηγοί που θα είναι στο πλευρό του στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Τάκης Πετρόπουλος, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Πατρών, Ταξίαρχος κ. Τρύφωνας Χατζηγιάννης και εκπρόσωποι του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη και βουλευτών του νομού.

Χρέη παρουσιαστή της βραδιάς ανέλαβε ο αντιπρόεδρος του Προμηθέα και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, κ. Τάσος Χρυσανθόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο που παρευρέθηκε στο «Promitheas Park» και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκριση του σε κάθε κάλεσμα του Οργανισμού. Στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι Κεντρικός Χορηγός Φανέλας του Προμηθέα για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο θα είναι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Κεντρικός Χορηγός Φανέλας του Προμηθέα για το EuroCup θα είναι η εταιρεία διεθνών μεταφορών και food logistics MED FRIGO, ενώ ανέφερε ονομαστικά και όλους τους υπόλοιπους Χορηγούς της ομάδας.

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, κ. Χρήστος Μήλας, ο οποίος απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό , ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που επιθυμούμε και πιστεύω ότι το έχουμε επιτύχει είναι να εκπροσωπούμε σε όλους τους τομείς επάξια την πόλη και την περιφέρειά μας. Από το 2016 μέχρι σήμερα θέτουμε συνεχώς υψηλούς στόχους, τόσο αγωνιστικούς, όσο και ποιοτικούς. Έχουμε καταφέρει να καθιερωθεί ο Προμηθέας ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, να έχει πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη και να έχει ταυτιστεί με ένα από τα καλύτερα προγράμματα για τις μικρές ηλικίες, το πρόγραμμα Νους. Όλα αυτά με την συνδρομή των φιλάθλων και των ανθρώπων που μας συνδράμουν οικονομικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που δεν είναι απλά Χορηγοί μας, αλλά μέλη της οικογένειας του Οργανισμού του Προμηθέα.»

Χαιρετισμό απηυθύναν επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Τάκης Πετρόπουλος, που έστειλαν το δικό τους μήνυμα εν όψει της νέας σεζόν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Προμηθέα, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, ανέφερε ότι ο Προμηθέας είναι ένας Οργανισμός που αναπτύσσεται συνεχώς, σε μια εποχή με πολλές δυσκολίες. Προσέθεσε ότι βλέποντας την αγάπη που υπάρχει για τον Σύλλογο αισιοδοξεί όχι μόνο για τον Προμηθέα, γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. Όπως φάνηκε το τελευταίο διάστημα με την Εθνική μας ομάδα, υπάρχει μια αναγεννημένη αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ και τόνισε ότι αυτό πρέπει να το κεφαλαιοποιήσουμε.

Κατόπιν, τον λόγο πήραν και οι εκπρόσωποι των δύο Κεντρικών Χορηγών Φανέλας του Προμηθέα.

Ο διευθυντής του CAMPUS Πάτρας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Κεντρικού Χορηγού Φανέλας για τις εγχώριες διοργανώσεις, κ. Θεόδωρος Μπενετάτος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με τον Προμηθέα, η συνεργασία είναι η σημαντικότερη από όλες που έχουμε κάνει, καθώς μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, κοινές ιδέες και φιλοσοφία. Η περσινή μας συνεργασία ήταν καταπληκτική και μπορέσαμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Φέτος είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ακόμα περισσότερα. Νιώθουμε πλέον πως δεν είμαστε απλά χορηγοί, αλλά μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.».

Με την σειρά του, ο κ. Νίκος Μπρακατσέλος, μέλος του ΔΣ της MED FRIGO, Κεντρικού Χορηγού Φανέλας για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σημείωσε: «H ΜΕD FRIGO στέκεται στο πλάι του Προμηθέα στην προσπάθειά του για διάκριση για ακόμα μια χρονιά και ιδιαίτερα στο ευρωπαϊκό ταξίδι σε πολλές χώρες και πόλεις, εκεί που η MED FRIGO εξασφαλίζει τον ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας για 30 και πλέον χρόνια. Κοινό σημείο μας και αφετηρία, η πόλη της Πάτρας. Εύχομαι στην ομάδα του Προμηθέα πρώτα από όλα υγεία και κάθε επιτυχία για τη νέα χρονιά».

Μετά το τέλος των ομιλιών, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προπονητικού επιτελείου και των παικτών του Προμηθέα, με τους τελευταίους να παραλαμβάνουν από παιδιά της Ακαδημίας τις νέες εμφανίσεις τους, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη. Ο Νίκος Γκίκας, αρχηγός της ομάδας, δήλωσε πολύ χαρούμενος που μπορούν να συμμετέχουν ξανά σε εκδηλώσεις μαζί με τους φιλάθλους μετά από δύο δύσκολα χρόνια και ότι όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουν χαρά στον κόσμο του Προμηθέα. Στο τέλος της εκδήλωσης όλη η ομάδα παρατάχθηκε για να φωτογραφηθεί με τις δύο επίσημες φανέλες της σεζόν.

Μπορείτε να βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση πατώντας εδώ.