Η ψηφοφορία για τον MVP of the Season και τις υπόλοιπες κατηγορίες των Κορυφαίων της Basket League 2022-23 (καλύτερη πεντάδα, καλύτερος προπονητής, αμυντικός κ.ο.κ.) έχει ξεκινήσει από τις 20/6 και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 30 Ιουνίου.

Οι φίλαθλοι μπορούν να παίρνουν μέρος με μια ψήφο κάθε μέρα όσο διαρκεί η ψηφοφορία.

Με την συμμετοχή τους στην ψηφοφορία οι φίλες και οι φίλοι της Basket League έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για τα εξής μοναδικά δώρα:

1. Δύο (2) Κονσόλες Sony PlayStation για μοναδικές στιγμές!

2. Φιλοξενία στα πλαίσια των αγώνων της διοργάνωσης Basket League Super Cup 2023 για δύο (2) άτομα (πακέτο διαμονής με μια διανυκτέρευση με πρωινό για δύο άτομα σε ξενοδοχείο επιλογής του Διοργανωτή και εισιτήρια για 2 άτομα και για τις δύο ημέρες διεξαγωγής όλων των αγώνων του Basket League Super Cup 2023)!

3. Τρία (3) Απλά Εισιτήρια Διαρκείας της ομάδας της Basket League 2023-2024 που θα επιλέξει ο κάθε νικητής!

Η ανάδειξη των κορυφαίων του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος θα γίνει σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Η ανάδειξη του δημοφιλέστερου παίκτη της Basket League γίνεται αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού!

Οι νικητές των δώρων θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ την Δευτέρα 3 Ιουλίου και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ