ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΛΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ
greGreece
ΟΜΑΔΑ
PROMITHEAS PATRAS, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Ο ορθοπεδικός χειρουργός – αθλητίατρος Οικονομούλας Βασίλειος MD, PhD, MSc, είναι πτυχιούχος Ιατρικής καθώς και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Marburg Γερμανίας με την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής με θέμα «Die missbräuchliche Inanspruchnahme einer zentralen Notaufnahme durch Bagatellpatienten-Daten eines mittelgroßen Regelversorges» , «κατάχρηση του τμήματος επειγόντων περιστατικών από μη σκόπιμη προσέλευση ασθενών με μικροτραυματισμούς», με επιβλέποντες τον διευθυντή του τμήματος αναισθησιολογίας της κλινικής Siegen (Kreisklinikum Siegen) καθηγητή Μ. Zoremba, και τον διευθυντή του τμήματος Ορθοπεδικής του νοσοκομείου του Dillenburg, Dr. Rene Burchard.

Εξειδικεύτηκε στην Αρθροσκοπική και επανορθωτική Χειρουργική γόνατος και στην χειρουργική άκρου ποδός στην Sportklinik Arcus Pforzheim Γερμανίας όπου διετέλεσε και επιμελητής στο τμημα κατω ακρου. Εργάστηκε σαν επιμελητής στο Νοσοκομειο Diakonie Bad Kreuznach στο μεγαλύτερο Κέντρο ρομποτικής Χειρουργικής (MACO Fa. Stryker) του κρατιδίου Rheinland Pfalz.

Εξειδικεύτηκε στις οστεοτομίες γόνατος και στις αναθεωρήσεις προσθίου χιαστού συνδέσμου στην Sportklinik Innsbruckück υπο τον καθηγητη Dr. Christian Fink.

Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας του ορθοπεδικού χειρουργού από το νοσοκομείο Siegen (Kreisklinikum Siegen), ακαδημαικό κέντρο του πανεπιστημίου του Marburg με διευθυντή τον καθηγητή Dr. Palm Είναι πιστοποιημένος χειρουργός άκρου ποδος από την γερμανική εταιρία Gesellschaft für Fuß und Sprunggelenkschirurgie και κατεχει τον τίτλο Αθλιατρικής από το πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης.

Διατελεί μέλος της Ελληνικής εταιρίας Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), της Γερμανικής Αρθροσκοπικής εταιρίας (AGA), της Ευρωπαϊκής εταιρίας Αρθοσκοπικής Χειρουργικής Ώμου – Γόνατος και Αθλητικών κακώσεων (ESSKA) και της εταιρίας Άκρου Ποδός *GFFC).

Εργάστηκε σαν επιμελητής στο Νοσοκομείο Diakonie Bad Kreuznach στο μεγαλύτερο Κέντρο ρομποτικής Χειρουργικής (MACO Fa. Stryker) του κρατιδίου Rheinland Pfalz. Εξειδικεύτηκε στις οστεοτομίες γόνατος και στις αναθεωρήσεις προσθίου χιαστού συνδέσμου στην Sportklinik Innsbruckück υπο τον καθηγητη Dr. Christian Fink. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας του ορθοπεδικού χειρουργού από το νοσοκομείο Siegen (Kreisklinikum Siegen), ακαδημαικό κέντρο του πανεπιστημίου του Marburg με διευθυντή τον καθηγητή Dr. Palm Είναι πιστοποιημένος χειρουργός άκρου ποδος από την γερμανική εταιρία Gesellschaft für Fuß und Sprunggelenkschirurgie και κατεχει τον τίτλο Αθλιατρικής από το πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης. Διατελεί μέλος της Ελληνικής εταιρίας Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), της Γερμανικής Αρθροσκοπικής εταιρίας (AGA), της Ευρωπαϊκής εταιρίας Αρθοσκοπικής Χειρουργικής Ώμου – Γόνατος και Αθλητικών κακώσεων (ESSKA) και της εταιρίας Άκρου Ποδός *GFFC).

Σήμερα διατηρει ιδιωτικό ιατρείο στην πάτρα, ειναι υπεύθυνος των τμημάτων κάτω άκρου και αθλητικών κακώσεων του Ορθοπεδικού Χειρουργικού κέντρου Αθηνών, είναι επιμελητής στο Ολύμπιον Θεραπευτήριον Πατρών, ενώ ήταν και μέλος του ιατρικού επιτελείου στο Ποδοσφαιρικό τμήμα της Α.Ε.Κ.

Facebook
Instagram